Aftenretter

Serveres kl. 17-21

STARTERS & TAPAS
DESIGN DIN EGEN HOVEDRET ELLER DEL JERES FORRETTER

3 valgfri 199,- 4 valgfri 249,-
Til retterne medfølger koldhævet, økologisk surdejsbrød og smør.
– STICKY ASIAN CHICKEN BITES – med sesam, forårsløg og hvidløgs-misomayo.
– CRAB CAKES – med cremet fyld af krabbe, urter og polenta. Serveres med sauce tartare, dild og økologisk citron.
– RISOTTO BALLS, panerede og friterede risottokugler med svampe. Serveret med trøffelmayo. (veg.)
– DUMPLINGS, hjemmelavede dumplings med fyld af jomfruhummer og økologisk gris, med ponzu, galangarod, forårsløg og sesam.
– HOT HONEY HALLOUMI – halloumi, pitabrød, chiliolie, tzatziki, granatæble og persille.
– BURRATA-BRESAOLA – lufttørret oksefilet og økologisk burrata med fennikel, appelsin, æble og frisk grønkål. (kan laves vegetarisk)
– TATAR AF LAKS – koldrøget laks med dild, purløg og rødløg. Toppet med estragonmayo og syltede sennepskorn.
– BAGT BLOMKÅL – serveres med urtesmør, parmesanflager og brøndkarse. (veg.)
– “SEAFOOD DOGS” – 2 stk mini hot dogs med skaldyrssalat i chipotlemayo med grønt på toppen. .

RISOTTO   —   189,- (veg.)
Risotto med stegte svampe og asparges broccoli. Toppet med sprøde croutons, revet parmesan og persilleolie. 

OKSE  —  215,-
Skiver af rosastegt oksetyksteg serveret med baby pak choi samt bagte gulerødder. Hertil creme af grillet rød peber og hvidløg samt pebersauce.
Hertil grove fritter og estragonmayo .

KOREAN BBQ BURGER  —  185,-
Økologisk briochebolle med confiteret, økologisk svinebryst, crunchy flæskesvær, hjemmelavet kimchi, mayo med miso og ristet hvidløg samt sprødt kål og spirer.
Serveret med grove fritter og urtemayo.

MINISTERENS BURGER  —  179,-
Økologisk briochebolle med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, rødløg, sprøde onion rings, irsk cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte Sauce, crispy bacon og blandet salat.
Serveres med grove fritter og urtemayo.

VEGGIE DE LUXE BURGER —  179,- (veg.)
Økologisk briochebolle med vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, halloumi, grønkål, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt friske skud og spirer.

Serveres med grove fritter og urtemayo.

CÆSARSALAT —  139,-
Stegt, marineret kyllingebryst, hjertesalat, parmesanflager, smilende økologisk æg, Cæsardressing, friske skud og sprøde croutoner.
Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør. 

BØRNEMENU:
CHEESEBURGER   —   109,-

Med grillet bøf og cheddar-ost, i briochebolle smurt med mayo
Serveres med grove fritter og urtemayo.

FISKEfilet & FRITTER   —   99,-
Hjemmelavet fiskefilet med remoulade, grønt og økologisk citron.
Serveres med grove fritter.

Snacks & små retter

Serveres kl. 09-21

ARLA UNIKA OSTEBRÆT  —  85,- (veg.)
3 go’e stk udvalgte Arla Unika oste. Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven,  koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.

NUTS & OLIVES  —  55,- (veg.)
2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder

CHARCUTERI-BRÆT —  119,-
Bresaola, Serranoskinke, Fennikelsalami og Grignotons, serveret med humus, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS —  99,- (veg.)
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole +10,-
Tilkøb kylling +25,-

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  60,- (veg.)

PARMESANFRITTER med trøffelmayo og friskrevet parmesan —  65,- (veg.)

PADRÓNPEBRE — 55 ,-
Stegte padronpebre med revet parmesan, groft salt og økologisk citron. (veg.)

ASIAN-STYLE BROCCOLINI — 55,- (veg.)
Marineret, stegt broccolini med økologisk citron og sesam.

ONION RINGS med estragonmayo og citron —  55,- (veg.)

POPCORN ELLER PEANUTS —  35,- (veg.) 

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

MEDALJE  —  65,-
Hjemmelavet medalje med karamel, kaffeskum, chokoladesauce og valnøddecrumble.

BROWNIE-ISCREME   —   65,-
med ristede mandler og bær.

ARLA UNIKA OSTEBRÆT —  85,-
3 stk go’e Arla Unika oste. Serveret med chili-abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør. 

DESSERT-TAPAS  — 155,- (til 2 pers.)
– Tærte med lys chokolademousse og hvid chokolade..
– Mini-tærter med letsaltet flødekaramel og friske bær.
– Strawberry-cheesecake tærte med crumble og bær
– Hjemmelavede romkugler 
 

BANANA BREAD —  55,-
Hjemmelavet bananbrød med mascarpone-creme, letsaltet flødekaramel, friske bær og ristede hasselnødder.

CITRON MUFFIN —  55,-
Med birkes, cream cheese frosting og kandiseret citronskal. 

CHOCOLATE PANCAKE SANDWICH   —   65,-
Pandekage sandwich med chokolademousse, saltede mandler og friske bær.

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   55,-

XL COOKIES   —   40,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate