Juletapas ud af huset

Caféministeriets juletapas.
Vores populære tapaskoncept hjemme hos dig. Små fine anretninger samt salater til at sende rundt ved julefrokostbordet eller som buffet.
Vælg mellem standard og luksusudgaven med mulighed for tilkøb af varme retter til begge.

Standard Juletapas
189,- pr. kuv. Min 10 kuv.

• Koldrøget laks med friskost og sprøde radiser.
• Varmrøget pebermakrel med coleslaw af rodfrugter og spidskål.
• Marinerede rejer med lime, chili, sort sesam og friske urter. Hertil dressing på chipotle og lime.
• Rilette af letsprængt svineskank med Piment d’Esplette samt sprøde flæskesvær.
• Paté med hjemmesyltede padron pebre.
• Små grignotons og salami med Nicoise oliven.
• Krydret kartoffelsalat med ristede sesamfrø, grønkål og langtidsbraiseret kalvespidsbryst.
• Kartoffel aioli og ministeriets hjemmelavede humus.

• Cheesecake á la risalamande med hvid chokolade, mandler og grøn pistacie. Hertil kirsebærsauce tilsmagt med Tonkanød.
Med menuen følger hjemmebagt, økologisk surdejsbrød og smør

Tilkøb sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, rødløg og hjemmebagt rugbrød.
+ 20,- pr. kuv.

Tilkøb lun ret til opvarmning hjemme:
Medaljoner af svinemørbrad i svampecreme sauce med små stegte kartofler
+ 35,-  pr. kuv.

Juletapas de luxe
259,- pr. kuv. Min 10 kuv.

• Koldrøget laks med friskost og sprøde radiser.
• Varmrøget pebermakrel med coleslaw af rodfrugter og spidskål
• Marinerede rejer med lime, chili, sort sesam og friske urter. Hertil dressing på chipotle og lime.
• Kalkunbryst med ahorndressing, bagt hokkaido græskar, bacon og cashewnødder.
• Rilette af letsprængt svineskank med Piment d’Esplette samt sprøde flæskesvær
• Paté med hjemmesyltede padron pebre.
• Quiche med sweet potatoes, grønkål og Gammel Knas.
• Grignotons og salami med Nicoise oliven.
• Hvedekernesalat med balsamicoeddike, svampe, timian og skiver af stegt andebryst.
• Krydret kartoffelsalat med ristede sesamfrø, grønkål og langtidsbraiseret kalvespidsbryst.
• Kartoffel aioli og ministeriets hjemmelavede humus.
• Økologisk brie med chili-abrikos kompot.

• Pur Caribe chokoladekage med lys chokoaldemousse og knas.
• Cheesecake á la risalamande med hvid chokolade, mandler og grøn pistacie. Hertil kirsebærsauce tilsmagt med Tonkanød.
Med menuen følger hjemmebagt, økologisk surdejsbrød og smør

Tilkøb sild med hjemmelavet karrysalat, kapers, rødløg og hjemmebagt rugbrød.
+ 20,- pr. kuv.

Tilkøb lun ret til opvarmning hjemme:
Medaljoner af svinemørbrad i svampecreme sauce med små stegte kartofler
+ 35,- pr. kuv.

Bestil din julefrokost eller skriv med din forespørgsel her: mad@cafeministeriet.dk