Juletapas & Vinbar
Lad os stå for årets julefrokost, så I kan koncentrere jer om det vigtigste – at hygge jer sammen.
Menuen til dette års juletapas:
Snacks:
Rodfrugtchips og saltede mandler med rygeostcreme.
Butterdejsruller med sort oliventapenade
Runde 1:
Koldrøget laks med rødbedetatar og rugbrødsknas
“Reje-cocktail” med grillede tigerrejer i hjertesalat med Thousand Island, dild og ørredrogn
Bresaola med pebercreme, estragonmayonnaise og hasselnødder
Runde 2:
Rillette af øko gris med Esplette peber, flæskesvær og chipotle mayo
Slider med braiseret oksespidsbryst, dijonnaise, løgmarmelade og kål
Quiche med pancetta, grønkål, svampe og Vesterhavsost
Runde 3:
Rosastegt oksetyksteg med trøffelsauce og valnødder
Andebryst asian style med ristede cashewnødder, bagt Hokkaido græskar, rosenblade og Okonomiyaki sauce.
Frisk salat med vinterkål, æbler og ponzu dressing
Runde 4:
Æbleskiver med dulce de leche, appelsin og kanelcreme
Ris a la mande som trifli med mandelkrokant og Amarena kirsebær
Hjemmelavede luksus romkugler med rå kakao og El Dorado rom.
