Aftenretter

Serveres kl. 17-21

STARTERS & TAPAS
DESIGN DIN EGEN HOVEDRET ELLER DEL JERES FORRETTER

3 valgfri 199,-
Til retterne medfølger koldhævet, økologisk surdejsbrød og smør.
– BRESAOLA – carpaccio af bresaola med parmesan, syltet peruviansk peberfrugt, rucula og god jomfruolvenolie.
– CRAB CAKES – med cremet fyld af krabbe, urter og polenta. Serveres med sauce tartare, dild og økologisk citron.
– RISOTTO BALLS, panerede og friterede risottokugler med svampe. Serveret med trøffelmayo. (veg.)
– DUMPLINGS, hjemmelavede dumplings med fyld af jomfruhummer og økologisk gris, med ponzu, galangarod, forårsløg og sesam.
– PIZZA PATATA, minipizza med nye kartofler, Mornaysauce, frisk mozzarella, rosmarin, økologiske oliven og blandede salater. (veg.)
– CAPRESE-SALAT, med friske tomater, semidried tomater, økologisk burrata, rucola, basilikum, salsa verde og ristede pinjekerner. (veg.)
– VAFFEL – hjemmelavet vaffel med ørredrogn, økologisk creme fraiche, rødløg og dild.
– RÖSTI – hjemmelavet kartoffel rösti med rørt friskost, koldrøget laks, karse og frisk radise.
– “CRISPY CHICKEN” –  sprøde kyllinges-kind med hjemelavet kimchi, spirer og chilimayo.

PASTA COWABUNGA   —   189,- (veg.)
Papardelle pasta á la creme med svampe, frisk spinat og trøffel. Toppet med revet parmesan og frisk persille. 

OKSE  —  209,-
Skiver af rosastegt oksetyksteg serveret med stegte asparges-broccoli og grillet spidskål med grøn mandelpesto samt sauce på basilikum, tomat og hvidvin.
Hertil grove fritter og estragonmayo .

MOULES FRITES  —  179,-
Blåmuslinger dampet i hvidvin, fløde og friske urter.
Serveret med grove fritter og estragonmayo.

MINISTERENS BURGER  —  179,-
Økologisk briochebolle med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, rødløg, sprøde onion rings, irsk cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte Sauce, crispy bacon og blandet salat.
Serveres med grove fritter og urtemayo.

VEGGIE DE LUXE BURGER —  179,- (veg.)
Økologisk briochebolle med vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, økologisk grill-ost, grønkål, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt friske skud og spirer.

Serveres med grove fritter og urtemayo.

CÆSARSALAT —  139,-
Stegt, marineret kyllingebryst, hjertesalat, parmesanflager, smilende økologisk æg, Cæsardressing, friske skud og sprøde croutoner.
Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør. 

BØRNEMENU:
CHEESEBURGER   —   99,-

Med grillet bøf og cheddar-ost, i briochebolle smurt med mayo
Serveres med grove fritter og urtemayo.

FISKEDELLER & FRITTER   —   89,-
Hjemmelavet fiskedelle med remoulade, grønt og økologisk citron.
Serveres med grove fritter.

Snacks & små retter

Serveres kl. 09-21

ARLA UNIKA OSTEBRÆT  —  85,- (veg.)
3 go’e stk udvalgte Arla Unika oste. Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven,  koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.

NUTS & OLIVES  —  55,- (veg.)
2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder

CHARCUTERI-BRÆT —  119,-
Bresaola, Serranoskinke, Fennikelsalami og Grignotons, serveret med humus, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS —  99,- (veg.)
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole +10,-
Tilkøb kylling +25,-

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  60,- (veg.)

PARMESANFRITTER med trøffelmayo og friskrevet parmesan —  65,- (veg.)

PADRÓNPEBRE — 55 ,-
Stegte padronpebre med revet parmesan, groft salt og økologisk citron. (veg.)

ASIAN-STYLE BROCCOLINI — 55,- (veg.)
Marineret, stegt broccolini med økologisk citron og sesam.

ONION RINGS med estragonmayo og citron —  55,- (veg.)

POPCORN ELLER PEANUTS —  35,- (veg.) 

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

BLONDIE   —  60,-
Hjemmelavet blondie med pistacie og limeskal. Serveres med mynte-lime creme og friske bær.

BROWNIE-ISCREME   —   65,-
med ristede mandler og bær.

ARLA UNIKA OSTEBRÆT —  85,-
3 stk go’e Arla Unika oste. Serveret med chili-abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør. 

DESSERT-TAPAS  — 155,- (til 2 pers.)
– Tærte med lys chokolademousse og hvid chokolade..
– Mini-tærter med letsaltet flødekaramel og friske bær.
– Strawberry-cheesecake tærte med crumble og bær
– Hjemmelavede romkugler 
 

BANANA BREAD —  55,-
Hjemmelavet bananbrød med mascarpone-creme, letsaltet flødekaramel, friske bær og ristede hasselnødder.

PASSION PANNA COTTA —  60,-
Hvid chokolade panna cotta med champagne-passionsfrugt-gelé. Toppet med sprød marengs og pumpernickel crunch. 

SOMMERTÆRTE  — 65,-
Tærte med strawberry-cheesecake, friske bær, brownie crumble og hvid chokolade. 

CHOCOLATE PANCAKE SANDWICH   —   65,-
Pandekage sandwich med chokolademousse, saltede mandler og friske bær.

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   55,-

XL COOKIES   —   40,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate