Aftenretter

Serveres kl. 17-21

STARTERS & TAPAS
DESIGN DIN EGEN HOVEDRET ELLER DEL JERES FORRETTER

3 valgfri 175,-
Til retterne medfølger koldhævet, økologisk surdejsbrød og smør.
– CRABCAKES med sriracha-mayo og lime.
– MAC ‘N’ CHEESE  med mandler, blomkål og friskhakket persille.
– RISOTTO BALLS, panerede og friterede risottokugler med svampe. Serveret med trøffelmayo.
– KOREAN BBQ, hjemmelavet kimchi, med sprødt svinebryst, teriyakisauce, hjertesalat og sesam.
– ØKOLOGISK BURRATA, med tomatsalat og basilikumolie. Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød.
– HOT DOGS, 2 “mini-dogs” med krebsehalesalat og friske urter.
– TUN Á LA NICOISE – filet af tun serveret med sorte oliven, hjertesalat, øko-æg, tomat, rødløg og basilikumolie.
– SAMOSAS, med fyld af kartoffel, jomfruhummer og rød karry. Serveres med hjemmelavet raita.
– TATAR AF KOLDRØGET LAKS rørt med dild, purløg, rødløg og engelsk sauce, toppet med sennepskorn, estragonmayo og urter.

PASTA   —   185,-
Økologisk pasta med pancetta og stegte svampe, vendt i svampeflødesauce. Serveret med friskhakket persille og Pecorino ost.

OKSE  —  189,-
Skiver af rosastegt oksetyksteg serveret med stegte asparges-broccoli og grillet spidskål med grøn mandelpesto samt sauce på basilikum, tomat og hvidvin.
Hertil grove fritter og estragonmayo .

MOULES FRITES  —  179,-
Blåmuslinger dampet i hvidvin, fløde og friske urter.
Serveres med grove fritter samt estragonmayo. 

MINISTERENS BURGER  —  165,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, rødløg, sprøde onion rings, irsk cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte Sauce, crispy bacon og blandet salat.
Serveres med grove fritter og urtemayo.

VEGGIE DE LUXE BURGER —  165,-
Vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, økologisk grill-ost, grønkål, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt
friske skud og spirer.

Serveres med grove fritter og urtemayo.

KOREAN BBQ BURGER —  165,-
Briochebolle med confiteret bryst af økologisk gris, teriyakimayo, spidskål, forårsløg, hjemmelavet kimchi og crunchy flæskesvær med chili og ristede sesamfrø.
Serveres med grove fritter og urtemayo.

BØRNEMENU:
CHEESEBURGER   —   89,-

Med grillet bøf og cheddar-ost, i briochebolle smurt med mayo
Serveres med grove fritter og urtemayo

“SPAGHETTI MEATBALLS   —   89,-
Økologisk fettuccine med kødboller i tomatsauce.

Snacks & små retter

Serveres kl. 09-21

ARLA UNIKA OSTEBRÆT  —  80,-
3 go’e stk udvalgte Arla Unika oste. Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven,  koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.

NUTS & OLIVES  —  55,-
2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder

CHARCUTERI-BRÆT —  99,-
4 forskellige pølser og skinker, serveret med humus, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS —  99,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole +10,-
Tilkøb kylling +25,-

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  55,-

PARMESANFRITTER med trøffelmayo og friskrevet parmesan —  60,-

PADRÓNPEBRE  —  45,-
Stegte padrónpebre med groft salt og citron

ONION RINGS med estragonmayo og citron —  49,

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreos, mangopuré og bær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med ristede mandler og bær.

ARLA UNIKA OSTEBRÆT —  80,-
3 stk go’e Arla Unika oste. Serveret med chili-abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør. 

DESSERT-TAPAS  — 150,- (til 2 pers.)
– Citrontærter med øko citroncreme og hvid chokolade.
– Mini-tærter med letsaltet flødekaramel og friske bær.
– Cheesecakes med mangopuré og Oreos
– Hjemmelavede romkugler

CITRONTÆRTE  —  60,-
Tærte med hjemmelavet citroncreme på økologiske citroner. Hertil friske bær og sprød marengs.

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips, friske bær og hakkede nødder.

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   55,-

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate