Aftenretter
Serveres kl. 17-21
STARTERS & TAPAS
DESIGN DIN EGEN HOVEDRET ELLER DEL JERES FORRETTER
Pr. stk 55,-/ 3 stk 150,-
– NAANBRØD med grillet halloumi og raita.
– CRABCAKES med shiracha-mayo og lime.
– LUKSUS NUGGETS med kylling, Serrano skinke, timian og citronskal, serveres med estragonmayo.
– KALVEKROKETTER, med svampemayo og syltede bøgehatte.
– LAKSETATAR, af koldrøget laks, rørt med Dijonsennep, estragon og olivenolie. Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød.
– ØKOLOGISK BURRATA, med tomatsalat og basilikumolie. Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød.
– THAI-SALAT, med oksekød, spirer, mango, sprøde grøntsager, thai basil, peanuts og satay sauce.
– SAMOSAS, med fyld af kartoffel, jomfruhummer og rød karry. Serveres med hjemelavet raita.
– CHARCUTERIBRÆT med 2 slags charcuteri, kartoffelaioli, syltede rødløg og surdejs brød.
– “NUTS & OLIVES” – 2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder.
FISK — 169,-
Hummerrisotto med ristet filet af sej, med Gammel Knas og croutons.
Serveres med stegte jomfruhummerhaler, pak choi samt busque tilsmagt med cognac.
OKSE — 169,-
Skiver af rosastegt oksetyksteg serveret med svampe-flødesauce, bagte skalotteløg, gulerødder og syltede perleløg.
Hertil grove fritter og estragonmayo.
GRIS — 159,-
Braiserede svinekæber i egen skysauce med rodfrugter og løg.
Hertil grov kartoffelmos med gremolata og grillede portobellosvampe.
SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING — 110,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, raita med agurk og mynte, syltede rødløg og salat.
MINISTERENS BURGER — 139,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney med røget chipotle-chili og basilikum, rødløg, irsk Cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.
VEGGIE DE LUX BURGER 139,-
Vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, økologisk grill-ost, brøndkarse, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt friske skud og spirer.
Hertil grove fritter og urtemayo
ANDESALAT — 125,-
Salat med confiteret andelår, grønkål, spidskål, ristede valnødder, appelsinfileter, vendt med Dijon vinaigrette og med friteret palmekål på toppen.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.
BØRNE-BURGER — 85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk.
Serveres med grove fritter og urtemayo
BØRNE FISH ‘N CHIPS — 80,-
Fiskefilet med pommes frites, ærtecreme og hjemmerørt remoulade.
Snacks & små retter
Serveres kl. 11-21
ARLA UNIKA OSTEBRÆT — 80,-
3 go’e stk udvalgte Arla Unika oste. Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.
GRATINEREDE NACHOS — 79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole +10,-
GROVE FRITTER MED URTEMAYO — 45,-
SHIRACHA FRIES med chilimayo, sesam og citron — 45,
ONION RINGS med estragonmayo og citron — 45,
POPCORN ELLER PEANUTS — 25,-
Desserter & sødt
Serveres kl. 9-21
CHEESECAKE — 55,-
med knuste oreos, mangopuré og friske bær.
BROWNIE-ISCREME — 60,-
med ristede mandler og friske bær, morgenfruer og hjulkrone.
LUKSUS TRÆSTAMME — 45,-
Med god mørk rom, nutella og bærstøv.
CREME BRÛlÉE — 60,-
Hjemmelavet creme brûlée med rørsukker og syltede brombær .
ÆBLETÆRTE — 50,-
Hjemmelavet æbletærte med kanel og marcipan. Serveres med vaniljesyltede æbler og creme fraiche.
“SLUTTY PANCAKE SANDWICH” — 65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips, friske bær og hakkede nødder.
KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER — 65,-
XL COOKIES — 35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate
3 STK AF KØKKENETS HJEMMELAVEDE CHOKOLADER — 40,-
trøffel – romkugle – bounty