Aftenretter

Serveres kl. 17-21

STARTERS & TAPAS
DESIGN DIN EGEN HOVEDRET ELLER DEL JERES FORRETTER

3 valgfri 150,-

– NAANBRØD med hjemmelavet humus og raita.
– CRABCAKES med shiracha-mayo og lime.

– LUKSUS NUGGETS med kylling, Serrano skinke, timian og citronskal, serveres med estragonmayo.
– KALVEKROKETTER, med svampemayo og syltede bøgehatte.
– KOLDRØGET LAKS, med salat af fennikel, granatæble og jordbær. Hertil sprøde spirer og ristede cashewnødder.
– ØKOLOGISK BURRATA, med tomatsalat og basilikumolie. Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød.
– SALAT AF GRILLET MAJS, med braiseret oksespidsbryst med Hoisin sauce, syltede peberfrugter, spidskål, sprøde kerner og hakket persille.
– SAMOSAS, med fyld af kartoffel, jomfruhummer og rød karry. Serveres med hjemelavet raita.
– CHARCUTERIBRÆT med 2 slags charcuteri, kartoffelaioli, syltede rødløg og surdejs brød.
– “NUTS & OLIVES” – 2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder.

FISK   —   169,-
Frisk pasta med ristet filet af sej, stegte jomfruhummerhaler, frisk spinat og ærter samt jomfruhummer-bisque tilsmagt med cognac.

OKSE  —  169,-
Skiver af rosastegt oksetyksteg serveret med kantarel-flødesauce, stegte asparges, sauterede gulerødder, nye løg samt hakket persille.
Hertil grove fritter og estragonmayo.

MOULES FRITES  —   159,-
Blåmuslinger dampet i hvidvin, fløde og friske urter.
Serveres med grove fritter samt estragonmayo.

SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING   —   110,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, raita med agurk og mynte, syltede rødløg og salat.

MINISTERENS BURGER   —   139,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney med røget chipotle-chili og basilikum, rødløg, irsk Cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.

VEGGIE DE LUX BURGER  139,-
Vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, økologisk grill-ost, brøndkarse, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt friske skud og spirer.
Hertil grove fritter og urtemayo

KREBSEHALESALAT  —  125,-
Marinerede krebsehaler, sprøde salater, radiser, cherrytomater, asparges, smilende æg, sennepskorn, citron om dild-mayo.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.

BØRNE-BURGER   —   85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk.
Serveres med grove fritter og urtemayo

BØRNE FISH ‘N CHIPS   —   80,-
Fiskefilet med pommes frites og hjemmerørt remoulade.

Snacks & små retter

Serveres kl. 11-21

ARLA UNIKA OSTEBRÆT  —  80,-
3 go’e stk udvalgte Arla Unika oste. Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven,  koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS —  79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole +10,-

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  45,-

SHIRACHA FRIES med chilimayo, sesam og citron —  45,

ONION RINGS med estragonmayo og citron —  45,

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreos, mangopuré og blåbær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med ristede mandler og friske bær, morgenfruer og hjulkrone.

LUKSUS TRÆSTAMME —   50,-
Med god mørk rom, nutella og bærstøv.

RABABERTÆRTE  — 55,-
Hjemmelavet rabarbertærte med mandler og marcipan. Serveres med syltede rabarber, friske jordbær, pistacieknas og økologisk creme fraiche.

SOMMERTÆRTE  —  55,-
Tærte med hindbærcreme og brownie crumble samt masser af friske bær. Drysset med hvid chokolade-crunch og frysetørrede hindbær. 

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips, friske bær og hakkede nødder.

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   65,-

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate

  3 STK AF KØKKENETS HJEMMELAVEDE CHOKOLADER   —   45,-
trøffel – romkugle – bounty