Aftenretter
Serveres kl. 17-21
STARTERS & TAPAS
DESIGN DIN EGEN HOVEDRET ELLER DEL JERES FORRETTER
3 valgfri 189,-
Til retterne medfølger koldhævet, økologisk surdejsbrød og smør.
– BRESAOLA – lufttørret okseinderlår med friskostcreme, sprøde salater, æbler, julienne af gulerødder og blå kartoffelchips..
– CRAB CAKES – med cremet fyld af krabbe, urter og polenta. Serveres med sauce tartare, dild og øko citron.
– RISOTTO BALLS, panerede og friterede risottokugler med svampe. Serveret med trøffelmayo.
– KOREAN BBQ, hjemmelavet kimchi, med sprødt svinebryst, teriyakisauce, hjertesalat og sesam.
– ØKOLOGISK BURRATA, med tomatsalat og basilikumolie. Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød.
– HOT DOGS, 2 “mini-dogs” med krebsehalesalat og friske urter.
– “TÆMPEH” marineret og friteret dansk øko-tæmpeh, ristet sesam, karse, mayo på brændt peber, chili og hvidløg. Hertil salat af nudler, spidskål, daikon, cashewnødder, rød øko peberfrugt og frisk koriander.
– ZUCCHINI & STRACIATELLA TOAST, ristet landbrød med grillet zucchini, straciatella, syltede øko-pebre, ristede pinjekerner, balsamico og basilikum.
– TATAR AF KOLDRØGET LAKS rørt med dild, purløg, rødløg og engelsk sauce, toppet med sennepskorn, estragonmayo og urter.
RISOTTO MED FISK — 199,-
Filet af hvid fisk bagt med smør og friske krydderurter. Hertil blomkålsrisotto med skaldyrsfumé og finthakket grønkål.
OKSE — 199,-
Skiver af rosastegt oksetyksteg serveret kartoffelrösti, stegte tomater, finthakket persille, asparges-broccoli og svampesauce.
Hertil grove fritter og estragonmayo .
KOREAN BBQ BURGER — 169,-
Confiteret svinebryst af øko-gris, spidskål, kewpie mayo, forårsløg, hjemmelavet kimchi samt sprøde flæskesvær med chili og ristede sesamfrø.
Serveres med grove fritter samt urtemayo.
MINISTERENS BURGER — 169,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, rødløg, sprøde onion rings, irsk cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte Sauce, crispy bacon og blandet salat.
Serveres med grove fritter og urtemayo.
VEGGIE DE LUXE BURGER — 169,-
Vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, økologisk grill-ost, grønkål, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt
friske skud og spirer.
Serveres med grove fritter og urtemayo.
ANDESALAT — 155,-
Salat med confiteret andelår, grønkål, spidskål, bagte valnødder og sppelsinfileter – vendt i Dijon vinaigrette.
Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
BØRNEMENU:
CHEESEBURGER — 89,-
Med grillet bøf og cheddar-ost, i briochebolle smurt med mayo
Serveres med grove fritter og urtemayo. Toppet med bacon.
MAC ‘N CHEESE — 89,-
Hertil frisk agurk og tomat.
Snacks & små retter
Serveres kl. 09-21
ARLA UNIKA OSTEBRÆT — 85,-
3 go’e stk udvalgte Arla Unika oste. Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.
NUTS & OLIVES — 55,-
2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder
CHARCUTERI-BRÆT — 110,-
Bresaola, Serranoskinke, Fennikelsalami og Grignotons, serveret med humus, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.
GRATINEREDE NACHOS — 99,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole +10,-
Tilkøb kylling +25,-
GROVE FRITTER MED URTEMAYO — 60,-
PARMESANFRITTER med trøffelmayo og friskrevet parmesan — 65,-
PADRÓNPEBRE — 50,-
Stegte padrónpebre med groft salt og citron
ONION RINGS med estragonmayo og citron — 55,
POPCORN ELLER PEANUTS — 35,-
Desserter & sødt
Serveres kl. 9-21
“ROLLS ROYCE FLØDEBOLLE” — 65,-
Hjemmelavet letfrossen flødebolle, med marcipanbund og fyld af Amarena kirsebær og pistacienødder.
BROWNIE-ISCREME — 60,-
med ristede mandler og bær.
ARLA UNIKA OSTEBRÆT — 85,-
3 stk go’e Arla Unika oste. Serveret med chili-abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
DESSERT-TAPAS — 155,- (til 2 pers.)
– Tærte med lys chokolademousse og hvis chokolade..
– Mini-tærter med letsaltet flødekaramel og friske bær.
– Strawberry-cheesecake tærte med crumble og bær
– Hjemmelavede romkugler
“FUGLEREDE” — 60,-
Sprød hasselnøddemarengs med mocca creme, mørk chokolade, brombær og appelsin krokant.
“SLUTTY PANCAKE SANDWICH” — 65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips, friske bær og hakkede nødder.
KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER — 55,-
XL COOKIES — 40,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate