Aftenretter
Serveres kl. 17-21
STARTERS & TAPAS
DESIGN DIN EGEN HOVEDRET ELLER DEL JERES FORRETTER
3 valgfri 199,- 4 valgfri 249,-
Til retterne medfølger koldhævet, økologisk surdejsbrød og smør.
– KOREAN BBQ – confiteret, økologisk svinebryst i hjertesalat med sriracha-mayo, kimchi, sesam samt forårsløg.
– CRAB CAKES – med cremet fyld af krabbe, urter og polenta. Serveres med sauce tartare, dild og økologisk citron.
– PARMESANFRITTER – med revet parmesan og trøffelmayo.
– RISOTTO BALLS, panerede og friterede risottokugler med svampe. Serveret med trøffelmayo. (veg.)
– DUMPLINGS, hjemmelavede dumplings med fyld af jomfruhummer og økologisk gris, med ponzu, galangarod, forårsløg og sesam.
– QUESADILLA – med ost, toppet med knuste nachos, hvidløgsdressing og padrónpeber. (veg.)
– BURRATA-BRESAOLA – lufttørret oksefilet og burrata med med tomatsalat og basilikumolie. (kan laves vegetarisk)
– TATAR AF LAKS – med friske urter, æbler, julienne af gulerødder, plukket salat og blå kartoffelchips.
– “ELOTES” – grillet majs med mayo, limeskal, revet parmesan, paprika, persille og chili. (veg.)
– GRILLET RØD ØKOPEBER – med feta, basilikumolie, pistacie og croutons. (veg.)
PERLEHØNEBRYST — 209,-
Stegt perlehønebryst med spinatravioli, trøffelsauce, frisk spinat og friteret polenta med fyld af confiteret and og timian.
OKSE — 219,-
Skiver af rosastegt oksetyksteg serveret med dagens udvalg af grillede grøntsager samt estragonsauce.
Hertil grove fritter og estragonmayo .
MOULES FRITES — 189,-
Dampede blåmuslinger med urter og cremet blåmuslinge-sky.
Serveret med grove fritter og estragonmayo.
MINISTERENS BURGER — 185,-
Økologisk briochebolle med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, rødløg, sprøde onion rings, irsk cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte Sauce, crispy bacon og blandet salat.
Serveres med grove fritter og urtemayo.
VEGGIE DE LUXE BURGER — 185,- (veg.)
Økologisk briochebolle med vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, halloumi, grønkål, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt friske skud og spirer.
Serveres med grove fritter og urtemayo.
CÆSARSALAT — 139,-
Stegt, marineret kyllingebryst, hjertesalat, parmesanflager, smilende økologisk æg, Cæsardressing, friske skud og sprøde croutoner.
Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
BØRNEMENU:
CHEESEBURGER — 109,-
Med grillet bøf og cheddar-ost, i briochebolle smurt med mayo
Serveres med grove fritter og urtemayo.
FISKEFILET & FRITTER — 99,-
Hjemmelavet fiskefilet med remoulade, grønt og økologisk citron.
Serveres med grove fritter.
Snacks & små retter
Serveres kl. 09-21
OSTEBRÆT MED UDVALGTE ØKOLOGISKE OSTE — 85,- (veg.)
Thise – Hvid Kornblomst
Them – Rød Krystal
Thise – Vesterhavsost
Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko-smør.
NUTS & OLIVES — 60,- (veg.)
2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder
CHARCUTERI-BRÆT — 125,-
Bresaola, Serranoskinke, Lomo og Grignotons, serveret med humus, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.
GRATINEREDE NACHOS — 99,- (veg.)
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole +10,-
Tilkøb kylling +25,-
GROVE FRITTER MED URTEMAYO — 60,- (veg.)
PARMESANFRITTER med trøffelmayo og friskrevet parmesan — 69,- (veg.)
PADRÓNPEBRE — 55 ,-
Stegte padronpebre med revet parmesan, groft salt og økologisk citron. (veg.)
ONION RINGS med estragonmayo og citron — 55,- (veg.)
POPCORN ELLER PEANUTS — 35,- (veg.)
Desserter & sødt
Serveres kl. 9-21
BROWNIE-ISCREME — 65,-
med ristede mandler og bær.
OSTEBRÆT MED UDVALGTE ØKOLOGISKE OSTE — 85,-
Thise – Hvid Kornblomst
Them – Rød Krystal
Thise – Vesterhavsost
Serveret med chili-abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
BANANA BREAD — 55,-
Hjemmelavet bananbrød med mascarpone-creme, letsaltet flødekaramel, friske bær og ristede hasselnødder.
LEMON TIRAMISU — 65,-
Ladyfingers i lag med citroncreme, kokoslikør og mascarponecreme. Toppet med sprøde kokosflager og hindbærmarengs.
PANCAKE SANDWICH — 65,-
Pandekage sandwich med saltkaramel, saltede mandler og friske bær.
KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER — 55,-
XL COOKIES — 40,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller double chocolate