Morgenmad & Brunch

Serveres kl. 9-13

BRUNCH —  160,-
Yoghurt med syltede solbær samt hjemmelavet granola. Gammel Knas fra Arla Unika. Koldrøget laks med hjemmerørt friskost med friske krydderurter. Lufttørret skinke med nicoise oliven og sprøde spirer. Bacon-scrambled eggs, chorizo pølse fra slagter Lampe. Hønsesalat med grov sennep samt hjemmelavet knækbrød. 1/2 avocado med chili-salt. Friskbagt croissant. Sao Thomé chokoladekage med hindbær crisp og passionsfrugt.
Udvalg af friske frugter.
Serveres med 2 slags hjemmebagt brød og økologisk smør. Inkl. kaffe eller the.
Cappuccino eller cafe latte + 15,-

BACON UDEN DIKKEDARER  —  65,-
bacon, scrambled eggs og chorizo pølse fra slagter Lampe.
serveres med hjemmebagt rugbrød og smør

“MINI CHUCK NORRIS”  —  60,-
Stegte kartofler, ristet chorizo, bacon, plukket persille, syltede perleløg, Padron pebre og Ravigotte Sauce. Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør

AVOCADO PÅ RISTET RUGBRØD  —  60,-
Med frisk tomat, hakket rødløg, spinat samt groft salt og peber.
Tilkøb bacon + 10,-

DUCK BENEDICT  —  65,-
Confiteret and med pocheret æg på toppen. Serveret på grillet briochebrød med sauce Hollandaise, shrirachamayo og brøndkarse.

AVOCADO ON TOAST  —  65,-
2 stykker ristet, økologisk surdejsbrød med:
Avocado-mash, smilende æg, chili-salt og friske spirer OG 
Avocado-mash med tomatsalat med økologisk feta.

ØKO-BURRATA  —  55,-
Økologisk burrata med tomatsalat, basilikumolie og koldhævet, økologisk surdejsbrød med økologisk smør.

“OL’ DIRTY BASTARD”    60,-
Ristet surdejsbrød med flødestuvede svampe, toppet med spejlæg og hakket purløg.
Tilkøb Serranoskinke + 15,-

SLUTTY PANCAKE SANDWICH  —  65,-
Pandekage-sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade-chips, friske bær og hakkede nødder.

BRAZILIAN BOMBSHELL   —  50,-
Laktosefri øko-youghurt med “Bounty Granola”, ristede kokosflager, tørret mango og
knuste cacaobønner samt friske bær og mango-puré.

ØKOLOGISK SKYR  —  50,-
Med frisk frugt, hjemmelavet granola og honning.

“EIN GEDI BREAKFAST”  —  65,-
Morgensalat med økologisk hytteost, agurk, tomat, rød peber, persille, olivenolie og citronsaft.
Serveres  med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
Tilkøb koldrøget laks +15,-

FRUITY!  —  65,-
Stort udvalg af køkkenets friske frugter i mundrette stykker.

HJEMMEBAGT KARDEMOMMESNEGL —  35,-
Med glasur og pistacieknas.

Til din brunch:

FRISK APPELSINJUICE   —  35,-/45,-
Lille/stor

KOLDPRESSET ÆBLEMOST FRA “FRUGTHAVEN” —  35,-/45,-
Æblemost fra St. Brøndum, Skørping
Lille/stor

ØKO INGEFÆRSHOT 5cl  —  17,-

FOR AN EXTRA FUN BRUNCH:

BRUNCH PUNCH”  —  49,-
Rabarber, vodka, lime og mousserende vin.

SPUMANTE SECCO, BIANCO VIGNA   —   59,-/259,-
glas/flaske

Frokostretter

Serveres kl. 11-17

  • SMØRREBRØD  —  70,- pr. stk/2 stk. 135,-
    Vælg mellem følgende:
      roast beef med hjemmerørt remoulade, ristede løg, peberrod og surt.
      hønsesalat med bacon, radisser, purløg og ærteskud.
    Rillette af øko-gris med syltede rødløg, sennepskorn, hjemmerørt Dijon-mayo og friske karseskud.
    kartoffel med hjemmerørt mayo, purløg, sprød bacon, rødløg, brøndkarse samt revet Gammel Knas.
      avocado med tomatsalat, rødløg, Serrano skinke og spirer.

2 STK. HJEMMELAVEDE FISKEDELLER  —  120,-
Serveret med hjemmerørt remoulade, grøn salat og hjemmebagt rugbrød.

ANDESALAT —  135,-
Salat med confiteret andelår, grønkål, spidskål, bagte valnødder, appelsinfileter – vendt i Dijon vinaigrette og toppet med friteret palmekål.
Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.

FROKOST-BØF —  145,-
Bøf skåret af kalvefilet med håndskårne fritter og hjemmerørt estragonmayo samt blandede salater i vinaigrette.

SANDWICH I NAANBRØD MED KYLLING  —  115,-
kylling marineret med rød chili, nigellafrø og karry. Serveres med humus, raita med agurk og mynte, syltede rødløg og salat.

SCROCCHIARELLA  —  129,-
Pizza lavet på surdejsbund med pærer, gedeost, pancetta og mandelgremolata. Toppes med radicchio, frissée og indkogt balsamico.

VEGGIE DE LUX BURGER  145,-
Vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, økologisk grill-ost, brøndkarse, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt friske skud og spirer.
Hertil grove fritter og urtemayo

CÆSAR SALAT  —  125,-
Stegt kyllingebryst, hjertesalat, parmesanflager, smilende æg, cæsardressing og sprøde urtecroutons.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.

MINISTERENS BURGER  —  145,-
med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, med røget chipotle chili og basilikum, rødløg,  irsk cheddar ost, syltede agurker,
Ravigotte sauce, crispy bacon og blandet salat.
Hertil grove fritter og urtemayo.

FISH ‘N’ CHIPS  —  110,-
Grove fritter og hvid fisk i sprød panering. Hertil hjemmerørt sauce tartare, ærtecreme, dild, brøndkarse og citron.

TAPAS-TALLERKEN  —  155,-
2 slags af køkkenets charcuteri med oliven og cornichoner – Gammel Knas fra Arla Unika – kroket med braiseret kalveskank, estragonmayo og citron – kartoffelaioli med blå kartoffelchips – hjemmelavet humus –  slider med confiteret andelår og spidskål  – onion rings med Serranoskinke og estragonmayo – crab cake med fennikelsalat, lime og urter.
Serveret med koldhævet, økologisk surdejbrød og økologisk smør .

BØRNEBURGER  —  85,-
Med grillet bøf, cheddar-ost, sprød bacon, romainesalat og frisk agurk. Serveres med grove fritter og urtemayo.

BØRNE FISH ‘N CHIPS  —  80,-
Fiskefilet med pommes frites og hjemmerørt remoulade

Snacks & små retter

Serveres kl. 09-21

SNACKTALLERKEN  —  70,-
Sprøde croutons med kartoffel-aioli, naanbrød med humus og raita.

NUTS & OLIVES  —  55,-
2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder

CHARCUTERI-BRÆT —  89,-
4 forskellige pølser og skinker, serveret med kartoffelaioli, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS—  79,-
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole + 10,-

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  45,-

SHIRACHA FRIES med chilimayo, sesam og citron —  45,

PADRÓNPEBRE  —  45,-
Stegte padrónpebre med Maldonsalt og citron

ONION RINGS med estragonmayo og citron —  45,

POPCORN ELLER PEANUTS —  25,-

Desserter & sødt

Serveres kl. 9-21

CHEESECAKE   —   55,-
med knuste oreos, mangopuré og  blåbær.

BROWNIE-ISCREME   —   60,-
med ristede mandler, syltede brombær, morgenfruer og hjulkrone.

LUKSUS TRÆSTAMME    50,-
Med god mørk rom, nutella, marcipan og bærstøv.

“SLUTTY PANCAKE SANDWICH”   —   65,-
Pandekage sandwich med banan, letsaltet flødekaramel, Callebaut chokolade chips, friske bær og hakkede nødder.

ÆBLETÆRTE  — 55,-

Hjemmelavet æbletærte med marcipan, mandler og kanel. Serveres med syltede æbler og økologisk creme fraiche

CITRONTÆRTE  —  55,-
Tærte med hjemmelavet citroncreme på økologiske citroner, toppet med brændt marengs og rosenblade.

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   65,-

ARLA UNIKA OSTEBRÆT —  80,-

3 stk go’e udvalgte Arla Unika-oste. Serveret med chili-abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.

XL COOKIES   —   35,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller doublechocolate

3 STK AF KØKKENETS HJEMMELAVEDE CHOKOLADER   —   40,-
trøffel – romkugle – bounty