Morgenmad & Brunch

Serveres kl. 9-13

BRUNCH —  189,-
Øko yoghurt med frisk frugt, mangopuré og hjemmelavet granola.
Gl. Knas fra Arla Unika med øko-oliven og saltmandler.
Øko scrambled eggs med bacon og chorizo pølse.
Avocadomash på surdejsbrød med tomatsalat og spirer.
Skaldyrssalat rørt med chilimayo og urter.
Croissant
Serveres med 2 slags hjemmebagt brød og økologisk smør.
Inkl. kaffe & te ad lib.
Tilkøb: Cappuccino eller café latte +15,-
TILKØB TIL BRUNCH
Pandekage med ahornsirup og friske bær + kr. 25,-

BØRNE-BRÆTTET — 89,-
Øko scrambled eggs med bacon
Øko yoghurt med frisk frugt, mangopuré og hjemmelavet granola
Pandekage med toffee og blåbær
Serveres med hjemmebagt brød og økologisk smør

BACON UDEN DIKKEDARER  —  79,-
bacon øko scrambled eggs og chorizo pølse.
serveres med hjemmebagt rugbrød og smør. Hertil tomatsalat.

“CROQUE MADAME”  —  79,-
“Parisertoast på fransk”. Lufttørret skinke, Gammel Knas, Dijonsennep og Mornay sauce i groft landbrød.
Serveres med øko spejlæg på toppen og grøn salat med vinaigrette.

MAC DADDY  —  79,- 
Økologisk briochebolle med pulled pork af økologisk gris, mayo, økologisk spejlæg, avocado, sriracha-mayo, purløg og sesamfrø.

AVOCADO ON TOAST  —  79,- (veg.)
Ristet landbrød med avocadomash, smilende økologisk æg, urter, spirer og chilisalt. 

HOLY MOLY  —  79,- (veg.)
Rösti på kartoffel med stuvet spinat, pocheret økologisk æg, semidried tomater, revet økologisk vesterhavsost og spirer.

CHOCOLATE PANCAKE SANDWICH  —  65,- (veg.)
Pandekage-sandwich med chokolademousse, saltede mandler og friske bær.

GO FISH — 79,-
Ristet landbrød med straciatella, koldrøget laks, salsa verde, frisk radise og brøndkarse.

BRAZILIAN BOMBSHELL   —  55,- (veg.)
Øko-youghurt med hjemmelavet granola, friske bær og mango-puré.

ARLA UNIKA OSTEBRÆT  —  85,- (veg.) 
3 stk go’e udvalgte Arla Unika oste. Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko smør.
Serveres  med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.

FRUITY!  —  55,- (veg.)
Stort udvalg af køkkenets friske frugter i mundrette stykker.

BANANA BREAD —  55,- (veg.)
Hjemmelavet bananbrød med mascarpone-creme, letsaltet flødekaramel, friske bær og ristede hasselnødder.

Til din brunch:

FRISK APPELSINJUICE   —  38,-/48,-
Lille/stor

KOLDPRESSET ÆBLEMOST FRA “FRUGTHAVEN” —  38,-/48,-
Æblemost fra St. Brøndum, Skørping
Lille/stor

ØKO INGEFÆRSHOT 5cl  —  20,-

FOR AN EXTRA FUN BRUNCH:

BRUNCH PUNCH”  —  69,-
Huset punch på hjemmelavet saft, vodka, lime og mousserende vin.

MIMOSA  — 59,- 

SPUMANTE SECCO, BIANCO VIGNA   —   65,-/285,-  

CAVA NAVERAN SEMI SECO —   65,-/285,- 


glas/flaske

Frokostretter

Serveres kl. 11-17

MINISTERENS BURGER  —  179,-
Økologisk briochebolle med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, rødløg, sprøde onion rings, irsk cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte Sauce, crispy bacon og blandet salat.
Serveres med grove fritter og urtemayo.

VEGGIE DE LUXE BURGER —  179,- (veg.)
Økologisk briochebolle med vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, økologisk grill-ost, spidskål, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt friske skud og spirer.

Serveres med grove fritter og urtemayo.

LIMFJORDSTOAST —  179,-
Ristet landbrød med pankopaneret fisk, skaldyrssalat med chipotle-mayo og urter. Toppet med sprøde salater, citronperler og urter. 

FRÆKKE FISKEDELLER — 139,-
2 stk af byens bedste fiskedeller med hjemmerørt remoulade, blandede salater i vinaigrette og økologisk citron.
Serveres med hjemmebagt rugbrød og økologisk smør. 

FROKOST-BØF —  165,-
Bøf skåret af kalvefilet med håndskårne fritter og hjemmerørt estragonmayo samt blandede salater i vinaigrette.

BURRATA & BRESAOLA  —  139,-
Caprese-salat med friske tomater, semidried tomater, carpaccio af oksefilet, økologisk burrata, rucola, basilikum, salsa verde og ristede pinjekerner.
Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
(kan laves vegetarisk)

CROQUE MADAME XL—  139,-
“Parisertoast på fransk”. Serranoskinke, Gammel Knas, Dijonsennep og Mornay Sauce.
Serveres med økologisk spejlæg på toppen samt grøn salat med vinaigrette. 

CÆSAR SALAT  —  139,-
Stegt kyllingebryst, hjertesalat, parmesanflager, smilende øko æg, cæsardressing og sprøde urtecroutons.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.

TATAR AF LAKS  —  139,-
Koldrøget laks rørt med urter og tartarsauce.
Hertil sprøde salater, æbler, julienne af gulerødder, krydderurter og blå kartoffelchips. Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.

BØRNEMENU:
CHEESEBURGER  —  99,-
Med grillet bøf og cheddar-ost i briochebolle smurt med mayo. Serveres med grove fritter og urtemayo.

FISKEDELLE & FRITTER  —  89,-
Hjemmelavet fiskedelle med remoulade, grønt og økologisk citron. Serveres med grove fritter.

Snacks & små retter

Serveres kl. 11-21

SNACKTALLERKEN  —  99,- (veg.)
Sprøde croutons, naan brød,  blå kartoffelchops, cashewnødder og hjemmelavede saltmadler.
Serveres med kartoffelaioli og hummus.

NUTS & OLIVES  —  55,- (veg.)
2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder

CHARCUTERI-BRÆT —  119,-
Bresaola, Serranoskinke, Fennikelsalami og Grignotons, serveret med humus, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.

GRATINEREDE NACHOS—  99,- (veg.)
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole + 10,-
Tilkøb kylling + 25,-

GROVE FRITTER MED URTEMAYO —  60,- (veg.)

PARMESANFRITTER med trøffelmayo og friskrevet parmesan —  65,- (veg.)

ASIAN-STYLE BROCCOLINI — 55,- (veg.)
Marineret, grillet broccolini med økologisk citron og sesam.

PADRÓNPEBRE  —  55,- (veg.)
Stegte padrónpebre med revet parmesan, groft salt og citron.

ONION RINGS med estragonmayo og citron —  55, (veg.) 

POPCORN ELLER PEANUTS —  35,- (veg.) 

Desserter & sødt

Serveres kl. 11-21

“BLONDIE”   —   65,-
Hjemmelavet blondie med pistacie og limeskal. Serveres med mynte-lime creme, knas og friske bær.

BROWNIE-ISCREME  —  65,-
med ristede mandler og bær.

“CHOCOLATE PANCAKE SANDWICH”  —  65,-
Pandekage sandwich med chokolademousse, saltede mandler og friske bær.

PASSION PANNA COTTA — 60,-
Hvid chokolade panna cotta med champagne-passionsfrugt gelé. Toppet med sprød marengs og pumpernickel crunch.

BANANA BREAD — 55,-
Hjemmelavet bananbrød med mascarponecreme, letsaltet flødekaramel, friske bær og ristede hasselnødder.  

SOMMERTÆRTE  —65,- 
Tærte med strawberry-cheesecake, friske bær, browniecrumble og hvid chokolade.

DESSERT-TAPAS  — 155,- (til 2 pers.)
– Tærte med lys chokolademousse og hvid chokolade.
– Mini-tærter med letsaltet flødekaramel og friske bær.
– Strawberry cheesecake tærte med crumble og bær.
– Hjemmelavede romkugler

KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER   —   55,-

ARLA UNIKA OSTEBRÆT —  85,-

3 stk go’e udvalgte Arla Unika-oste. Serveret med chili-abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.

XL COOKIES   —   40,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller doublechocolate