Rødvine

CABERNET SAUVIGNON, CASA MAYOR, COLCHAGUA VALLEY, CHILE   —   59,-/259,-
Det eftertragtede vinhus Casa Silva står bag Casa Mayors vine. Let drikkelig og imødekommende vin med fin aroma af solbær, god fylde og moderat syre.

CHUNKY, ZINFANDEL, APULIEN, ITALIEN   —   59,-/259,-
En saftig frugtbombe fra vinmarker omkring Manduria og Sava i Apulien, Syditalien. Stilen er “chunky”, hvilket på amerikansk betyder noget i retning af koncentreret og frugtoptimeret. Vinen er lagret på egetræsfade, hvilket bidrager til sødme og charme. En sand crowd-pleaser, der falder i de flestes smag. Nyd den sammen med stegt kød eller ost.
glas/flaske

SHIRAZ, ELDERTON, BAROSSA VALLEY, AUSTRALIEN   —   298,-
Fyldig og koncentreret rødvin med sødmefulde tanniner, noter af røde bær, chokolade og i duften er der kokos og vanilje fra fadlagringen. E-series har en lang eftersmag og spiller bedst sammen med kraftigere retter på menukortet. Elderton huset er berømt for sine Shirazvine og vinen giver en smagsoplevelse, som sætter sig i hukommelsen.

PINOT NOIR RESERVA, COLCHAGUA, CHILE   —   289,-
Vinen er 100% pinot noir, lagret i 4 måneder – 70 % i egetræsfade og 30 % i ståltanke. frisk og let vin med fine tanniner, fin syre med noter af modne jordbær og røde frugter. En vin som passer godt til varme sommerdage og lette retter med salat, fjerkræ og fisk. Denne vin kan sagtens tåle at bliver serveret afkølet, om gæsten ønsker dette.

Hvidvine

CHARDONNAY, DIAMOND LAKE, CALIFORNIEN, USA   —   59,-/259,-
Diamond Lake er en charmerende bredt anvendelig hvidvin med fine frugtrige noter á la fersken, abrikos og citrusfrugter. En perfekt vin til de fleste retter med fisk eller lyst kød..
glas/flaske

SAUVIGNON BLANC, LA GALOPE, CÔTES DE GASCOGNE, FRANKRIG   —   59,-/259,-
Forunderlig frisk, hvilket giver fint modspil til retter med fisk, skaldyr og generelt retter, som behøver lidt mere frugtsyre.
glas/flaske

PINOT GRIS, TRIMBACH, ALSACE, FRANKRIG   —   299,-
Ministereits klassiker. Det berømte vinhus Trimbach har lavet vin i 16 generationer, og de producerer samtlige 16 tilladte druer i Alsace. Pinot Gris er den mest fyldige af de 7 druer og vinen matcherutrolig mange retter. Den kan blandt andet nydes til fjerkræsretter og lyst kød.

RIESLING, HALBTROCKEN, S.A PRÜM, MOSEL, TYSKLAND   —   269,-
En yderst elegant hvidvin – let og charmerende med en anelse sødme. Et rigtig gost match til salater og forretter med skaldyr samt til det asiatiske køkken. En ægte klassiker, der ikke skuffer!
flaske

Mousserende og rosévine

PICO DE ANETO ROSÉ, SOMONTANO, SPANIEN   —   59,-/259,-
glas/flaske

MIRAVAL, ROSÉ, PROVENCE   —   69,-/299,-
glas/flaske

SPUMANTE SECCO, BIANCO VIGNA   —   59,-/259,-
glas/flaske

MOSCATO ROSÉ, VALLEBELBO, PIEMONTE  —  59,-/259,-
glas/flaske                                      

ANDRÉ CLOUET, CHAMPAGNE   —   439,-
flaske

DOM PERIGNON   —   1.798,-
flaske

Spørg efter cocktailkortet i baren