Rødvine

PINOT NOIR RESERVA, CASA SILVA, COLCHAGUA, CHILE   —   65,-/289,-
Vinen er 100 % Pinot Noir, lagret i 4 måneder, 70 % i franske egetræsfade og 30 % i ståltanke. Frisk og let med fine tanniner, fin syre og noter af modne jordbær og røde frugter.

CHUNKY, ZINFANDEL, APULIEN, ITALIEN —  65,-/289,-
En saftig frugtbombe fra vinmarker omkring Manduria og Sava i Apulien, Syditalien. Stilen er “chunky”, hvilket på amerikansk betyder noget i retning af koncentreret og frugtoptimeret. Vinen er lagret på egetræsfade, hvilket bidrager til sødme og charme. En sand crowd-pleaser, der falder i de flestes smag. Nyd den sammen med stegt kød eller ost.
glas/flaske

ZERO PURO MINERALIAE, MONTEPULCIANO; ITALIEN   —   309,-
Rig, harmonisk og balanceret med et strejf af bløde tanniner. Den intense aroma af røde frugter domineres af jordbær og hindbær, som suppleres smukt af søde krydderier og nellike.

PINOT NOIR, ANNABELLA, RUSSIAN RIVER VALLEY, POZZAN WINERY, CALIFORNIEN   —   339,-
100 % Pinot Noir, lagret på franske fade fra Bourgogne i 28 måneder. Huset Pozzan laver lækre, elegante Pinot Noir vine med syntese mellem de røde vine fra Bourgogne og Californien. Dette er en elegant og raffineret Pinot Noir med smag af hindbær, tørret blomme, kogte hyben og ribs.

Hvidvine

CHARDANNAY, LA GALOPE, GASCOGNE, FRANKRIG   —   65,-/289,-
100% Chardonnay, en indtagende hvidvin, som er rig og frisk med noter af nymodne, hvide frugter. Rige noter af brioche og aromatiske undertoner á la citrongræs.
glas/flaske

RIESLING, GAUMEN SPIEL, TYSKLAND   —   65,-/289,-
100 % Riesling, lagret på ståltanke. Dejlig, aromatisk Riesling – tør med friske noter af citrus, men stadig livlig, frugtrig og harmonisk. Anbefales til fjerkræ, skaldyr eller røget/saltet mad.
glas/flaske

PINOT GRIS, TRIMBACH, ALSACE, FRANKRIG   —   339,-
Ministeriets klassiker. Det berømte vinhus Trimbach har lavet vin i 16 generationer, og de producerer samtlige 16 tilladte druer i Alsace. Pinot Gris er den mest fyldige af de 7 druer og vinen matcherutrolig mange retter. Den kan blandt andet nydes til fjerkræsretter og lyst kød.

SAUVIGNON BLANC, ATTITUDE, PASCAL JOLIVET, LOIRE, FRANKRIG   —   329,-
100 % Sauvignon Blanc, lagret på ståltanke. Attitude er Jolivets visitkort. En charmerende Sauvignong Blanc lavet på druer fra vingårdens kalkholdige marker i Torraine samt Sancerres berømet flintestensundergrund “Silex”. En sprød, aromatisk og frugtrig vin med noter af grape, citrus og stikkelsbær.
flaske

Mousserende, rosévine og portvine.

LE PETITE PERRIERE, PINOT NOIR ROSÈ, GUY SAGET, SANCERRE, FRANKRIG   —   65,-/289,-
Frugtrig, let og frisk med noter ag honningmelon og små røde brær. Blød duft af kirsebær. Vinen er lavet efter rosé de saignée metoden, hvor man lader drueskindet ligge med mosten under en del af gæringen, indtil den ønskede farve og smag er opnået.

RAYWOOD BLUSH, WHITE ZINFANDEL, USA   —   69,-/309,
100 % Zinfandel. Raywood er en serie af vine lavet fra udvalgte vinmarker i Central Coast Californien. Druerne plukkes tidligt på sæsonen. Under vinifikationen udelader man maceration og dermed kun en smule farev og tannin. En delikat, sødmefuld og frugtrig rosé. En ægte “terrasse-vin.”

SPUMANTE SECCO, BIANCO VIGNA   —   65,-/289,-

glas/flaske

CAVA, NAVERAN SEMI SECO  —  65,-/289,-
glas/flaske                                      

ANDRÉ CLOUET, CHAMPAGNE   —   469,-
flaske

DOM PERIGNON  —   1.798,-
flaske

PORTVINE: 

FONSECA WHITE SWEET PORT —  49,-/289,-

FONSECA, BIN 27 —   54,-/349,-

Spørg efter cocktailkortet i baren