FORÅRSKØKKEN

Forårskøkken 🌱
Vi går på alle måder mod lysere tider. Her på Cafeministeriet tager vi hul på foråret med 5 helt særlige aftner i marts. ⭐️
Her får du 12 serveringer med fokus på det grønne, hvor der også gøres plads til fisk og skaldyr.
Serveret ved bordet i 4 omgange á la social dining.
1 runde:
Hjemmelavet chilihumus med naanbrød og sort sesam.
Friskostcreme rørt med krydderurter, serveret med rugbrødsknas, radiser og grønne asparges.
Fladbrød med tomat, oliven og feta.
2 runde:
Crawfish hotdog med “cajun” krebsehaler, mayo og urter.
“Konitiwa laks”: Wasabi-gravad laks med hjemmelavet kimchi og ristet sesam.
Aguachile med marinerede tigerrejer, agurk, grøn chili, lime rødløg og radiser.
3 runde:
Bagt filet af sej, med mandler og citron. Hertil muslingesky og stegt blomkål toppet med mizuna salat og kørvel.
Risotto med ristede østershatte, parmesan og persilleolie.
Quiche med spinat og frisk mozzarella og syltede padron pebre.
4 runde:
Citronfromage med fløde og chokoladecrisp.
Eclairs med lys chokolademousse og friske bær.
Hyben/rabarber trifli med mandler, makroner, vanillecreme og hvid chokolade.
Pris pr. pers. 229,-
Inkl “grøn” cocktail eller mocktail.
Borde kan bookes enten til kl. 17.30-19.30 eller kl. 20.00-22.00 følgende torsdage:
3 marts
10 marts
17 marts
24 marts
31 marts
7 april
14 april
Book dit bord på: