VEGGIE WEDNESDAYS

“VEGGIE WEDNESDAYS” 🌱🥦
OBS. Vi har netop åbnet for 3 nye datoer: 16,23 og 30 nov.
Nu åbner bookingen til 6 helt specielle aftner, hvor vores køkken sætter fuld fokus på det grønne køkken.
12 serveringer uden kød, men med fokus på smag, råvarer, variation og kvalitet.
Runde 1:
Puré af hokkaido med feta, ristede græskarkerner og naan brød.
Rødbedetatar med peberrodscreme og blodappelsin.
Risotto kugler med trøffelmayo.
Runde 2:
Symfoni af svampe med persilleolie, friskhakket persille og croutons.
Gulerodsterrin med lime/sennepscreme, syltede gulerodscrudité og limekaviar.
Quiche med kartoffel, mozzarella, rosmarin og spirer.
Runde 3:
Stegte pak choi med parmesan og pinjekerner.
Hot pot med stegte soya-enoki og grønt.
Blomkåls Mac’n cheese med hasselnødder og forårsløg.
Runde 4:
Små tærtebunde med limecreme og pistacienødder.
Chokolademousse med saltede mandler, tørret hindbær og friske bær.
Rabarberkompot med makroner og fløde.
Borde kan bookes enten 17.30 eller 20.00 følgende onsdage:
5 okt
12 okt
19 okt
26 okt
2 nov
9 nov
16 nov
23 nov
30 nov
Book dit bord på: