Nytårsmenu ud af huset 2021

NYTÅRSMENUEN 2021 ER KLAR!
Traditionen tro kan du på årets sidste dag forkæle dig selv og dine gæster med Cafeministeriets lækre nytårsmenu, som i år består af 5 serveringer fordelt på 4 lækre retter samt hjemmelavede sødt til kaffen. Alle retter forberedt og klar, så du kun skal bruge minimal tid i køkkenet.

Og husk der er penge at spare, hvis menuen bestilles i god tid.
Menu 375,- pr. person. Ved bestilling inden 18 dec. (MIn 4 pers.) 

Nytårsmenu 2021 tilføjelse

Forret:
Jordskokke-jomfruhummer bisque toppet med filet af mørksej bagt med mandelsmør, kørvel og persille. Toppet med grøn urteolie.

Mellemret:
Koldrøget laks toppet med syltede gulerødder og røde peberfrugter. Serveret med Esplette peber creme, rugbrødsknas samt friske skud og spirer.

Hovedret:
Bøf af kalvefilet, kroket af braiseret kalveskank og vinterurter, kartoffel duchesse rørt med smørristede svampe og estragon.
Hertil rodfrugter bagt med honning og timian og Sauce Bordelaise.

Dessert:
Ananas clafoutis tærte. Hertil hindbærmousse med hvid chokolade crunch. Serveres med kompot af ananas og abrikoser tilsmagt med tonkanød. Hertil hindbærcoulis, grøn skovsyre og sprød marengs.

Til kaffen:
3 slags hjemmelavede petit fours:
romkugler – chokoladetrøfler med chili – hjemmelavede biscotti.
Der er desværre udsolgt
Hjemmebagt økologisk surdejsbrød

Der er desværre udsolgt
Nytårs børnemenu ( til børn op til 12 år )

Forret:
Rejecocktail, med rejer, salat, tomat, agurk og hjemmelavet dressing.  

Hovedret:
“Byg selv” Burger: Grillet oksebøf  – brioche burgerbolle – agurk -tomat – salat – cheddarost – bacon – mayonnaise samt pommes frites.

Dessert:
Pandekager med syltede brombær og lys chokolademousse.
Der er desværre udsolgt
Nytårsmenu 2021

Forret:
Jordskokke-jomfruhummer bisque toppet med filet af mørksej bagt med mandelsmør, kørvel og persille. Toppet med grøn urteolie.

Mellemret:
Koldrøget laks toppet med syltede gulerødder og røde peberfrugter. Serveret med Esplette peber creme, rugbrødsknas samt friske skud og spirer.

Hovedret:
Bøf af kalvefilet, kroket af braiseret kalveskank og vinterurter, kartoffel duchesse rørt med smørristede svampe og estragon.
Hertil rodfrugter bagt med honning og timian og Sauce Bordelaise.

Dessert:
Ananas clafoutis tærte. Hertil hindbærmousse med hvid chokolade crunch. Serveres med kompot af ananas og abrikoser tilsmagt med tonkanød. Hertil hindbærcoulis, grøn skovsyre og sprød marengs.

Til kaffen:
3 slags hjemmelavede petit fours:
romkugler – chokoladetrøfler med chili – hjemmelavede biscotti.
Der er desværre udsolgt


  1. Vi kan desværre ikke tilbyde at lave ændringer i menuen, så den tilpasses til vegansk, glutenfri, laktosefri eller lign.
  2. Vi sælger desværre ikke mindre end 4 kuverter af nytårsmenuen.
  3. Ønsker at man ændre i antal eller at afbestille, så skal dette ske senest den 22 dec, på mail mad@cafeminsteriet.dk
  4. Efter den 22 dec. tilbydes ikke refundering.