Beskrivelse

Forret:
Jordskokke-jomfruhummer bisque toppet med filet af mørksej bagt med mandelsmør, kørvel og persille. Toppet med grøn urteolie.

Mellemret:
Koldrøget laks toppet med syltede gulerødder og røde peberfrugter. Serveret med Esplette peber creme, rugbrødsknas samt friske skud og spirer.

Hovedret:
Bøf af kalvefilet, kroket af braiseret kalveskank og vinterurter, kartoffel duchesse rørt med smørristede svampe og estragon.
Hertil rodfrugter bagt med honning og timian og Sauce Bordelaise.

Dessert:
Ananas clafoutis tærte. Hertil hindbærmousse med hvid chokolade crunch. Serveres med kompot af ananas og abrikoser tilsmagt med tonkanød. Hertil hindbærcoulis, grøn skovsyre og sprød marengs.

Til kaffen:
3 slags hjemmelavede petit fours:
romkugler – chokoladetrøfler med chili – hjemmelavede biscotti.