Julemenu i huset

Serveres kl. 11-21
HELE NOVEMBER OG DECEMBER

DOUBLE DUCK CHRISTMAS BURGER —  189,-
Økologisk briochebolle med skiver af rosastegt andebryst samt confiteret andelår. Hertil hjemmesyltet rødkål á la kimchi, syltede agurker, sprød spidskålssalat og Meny-chips på toppen.
Serveres med grove fritter, urtemayo og masser af den go’e andeskysauce.
FISKETALLERKEN — 189,-
Christiansøpigens sild med kapers, rødløg, økologisk æg, frisk dild og tomat.
Serveret med hjemmelavet karrysalat.
Skaldyrssalat med rejer og krebsehaler rørt med chipotlemayo.
Bagt laksefilet med sesam og urter. Serveret med fennikel, æbler og spidskål.
Hertil økologisk smør, koldhævet økologisk surdejsbrød og hjemmebagt rugbrød.
ANDESALAT — 155,-
Salat med confiteret andelår, grønkål, spidskål, tørrede tranebær, bagte valnødder og friske pærer, vendt i Dijon vinaigrette.
Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.

RISALAMANDE CHEESECAKE  —  60,-
Med syltede Amarena kirsebær, brunkagecrumble og ristede mandler.

MINISTERIETS JULEKAGE   —  45,- 
Chokolademuffin med revet appelsinskal og chai-pannacottacreme og mørk chokolade.

HUSETS LUNE JULEPUNCH M/U ROM —  45,-/60,-
Lavet på æblemost, hyldeblomst, vanilje, kanel og ingefær.

GOLDEN NAKED CHRISTMAS ALE  —  65,-