VEGGIE WEDNESDAYS
VEGGIE WEDNESDAYS 

Så er datoer og menu klar og bookingen er åben til 5 særlige onsdage på Cafeministeriet, hvor vi sætter fokus på det grønne køkken. 

Du får 12 social dining serveringer – uden kød, men med fokus på smag, råvarer, variation og kvalitet.
Disse vegetariske menuer har været utrolig efterspurgte, og mange af vores gæster har efterspurgt kødfrie aftner eller alternativer.
Vi synes at dette format, er en glimrende måde at introducere lækre, vegetariske serveringer og vegetarmad, uden at gå på kompromis med madoplevelsen.
Runde 1:
– Butterbean humus med grøn olie, macadamianødder og naanbrød.
– Carpaccio af beder med peberrod, rugbrødscrunch, tallerkensmækker og syltede æbler.
– Chévre Chaud med frisk pære, syltede valnødder, semidried tomat og bitre salater
Runde 2:
– Blomkål i farver med yoghurtcreme og dukkah.
– Friteret hokkaido med syltede padron og chilimayo.
– Quiche med svampe, ost og syltede rødløg.
– “Golden nugget-slider” med karse og sauce tartare.
Runde 3:
– Knoldsellerikebab med soyaglace.
– Ravioli med brunet smør og bagte hasselnødder.
– Grillet urtepolenta med ratatouille.
Runde 4:
– Orange ispind med mørk chokolade og appelsinpuré.
– Karamelliseret pære med nøddekrokant og vaniljecreme.
Borde kan bookes enten 17.00 eller 19.30 følgende onsdage:
27 sept
04 okt
11 okt
18 okt
25 okt
