VEGGIE WEDNESDAYS

VEGGIE WEDNESDAYS 🌱
Så er datoer og menu klar og bookingen er åben til 5 særlige onsdage på Cafeministeriet, hvor vi sætter fokus på det grønne køkken. 🌱
Du får snacks samt 8 social dining serveringer – uden kød, men med fokus på smag, råvarer, variation og kvalitet.
Disse vegetariske menuer har været utrolig efterspurgte, og mange af vores gæster har efterspurgt kødfrie aftner eller alternativer.
Vi synes at dette format, er en glimrende måde at introducere lækre, vegetariske serveringer og vegetarmad, uden at gå på kompromis med madoplevelsen.
Bemærk at der i menuen kan indgå ost, æg og honning.
Pris pr. kuv: 259,-

Snacks:

  • Butterbean humus med macadamianødder og grøn olie.
  • Cremet tzatziki
  • Saltmandler
  • Pita og øko surdejsbrød

Starters:

  • Saltbagte skalotteløg med olivennolie, ahornsirup og timian
  • Spicy tofu-nugget med citrongræs. Hertil miso-mayo og hjemmelavet tangsalat med sesam.
  • Kimchi-fried rice med crispy grønt og chilimayo.
  • Burrata med fennikel, granatæble, appelsiner og dukkah krydderi.

Hovedretter:

  •  “Blomkåls-steak” med madelpesto og brøndkarse
  • Kartoffelmos af sorten “Violetta” toppet med jordskok- og blå kartoffelchips, rød skovsyre og friskhakket grønkål. Hertil kryddersmør med Læsø sydesalt.
  • Bagt Hokkaido græskar med græskar dumpling, grillet kejserhat, friteret palmekål, chiliolie og ristede græskarkern

Dessert:

  • Æbletærte med bagte blommer, karameliseret valnødde crumble, blommesifon og sprødt.
Bookinger er 1 time og 45 min.
Borde kan bookes følgende onsdage:
02 okt
09 okt
16 okt
23 okt
30 okt