VEGGIE WEDNESDAYS

VEGGIE WEDNESDAYS 🌱
Så er datoer og menu klar og bookingen er åben til 4 særlige onsdage på Cafeministeriet, hvor vi sætter fokus på det grønne køkken. 🌱
Du får 10 social dining serveringer – uden kød, men med fokus på smag, råvarer, variation og kvalitet.
Disse vegetariske menuer har været utrolig efterspurgte, og mange af vores gæster har efterspurgt kødfrie aftner eller alternativer.
Vi synes at dette format, er en glimrende måde at introducere lækre, vegetariske serveringer og vegetarmad, uden at gå på kompromis med madoplevelsen.

Runde 1:

  •  Pani Puri med fyld af rørt rygeostcreme, blodappelsin og friteret salvie
  •  Jordskokkepuré med smørristet rosenkål, revet parmesan, pinjekerner og friskhakket persille
  • ‘’Vege-tatar’ på rødbede med syltede sennepskorn, chips og estragon-mayo
  •  Mac ‘n cheese kugler med kimchi dressing og ristede sesamfrø

Runde 2:

  • Friske forårsruller med mango, peberfrugt, spidskål, spirer, cashewnødder og tahindressing
  •  Frisk pasta med trøffel, cremet svampe sauce, parmesan og forårsløg
  •  Spicy hot pot med nudler, grønt og spirer
  •  ‘’Fish’’ n chips med tatarsauce

Runde 3:

  •  Hjemmelavet ispind med nougat, mørk chokolade, crunch og syltede brombær
  •  Rabarberkompot med krokant, flødeskum og skovsyre
Borde kan bookes enten 17.00 eller 19.30 følgende onsdage:
24 jan
31 jan
7 feb
14 feb