Juletapas & Vinbar
Juletapas & Vinbar
Så kan vi endelig præsentere datoerne for dette års Juletapas & Vinbar!
Vi garanterer for 5 weekender med lækker mad, fri vin-og ølbar og go’e jule-vibes hele aftenen!
Spis og drik, alt hvad du har lyst til i 2 eller 3 timer – og slut aftenen af med et udvalg af køkkenets søde sager.
2 timers fri juletapas 269,-
Tilkøb 2 timers fri vinbar, inkl øl & saft 199,-
Kl. 17.30-19.30
3 timers fri juletapas: 319,-
Tilkøb 3 timers fri vinbar, inkl øl & saft 279,-
Kl. 20.00-23.00
Vi starter festlighederne fredag den 15 nov, og kører på hver FREDAG OG LØRDAG til og med fredag den 20 december.
Book dit bord nu på:
–
Menuen til dette års juletapas:
Snacks:
Friterede risotto kugler med trøffelmayo
Serranoskinke med chopotlemayo og syltede minipebre.
Humus, pita ogøko oliven.
Skaldyrssalat med fennikel, dild og æbler
Koldrøget laks med friskost og sprøde radiser
Kalkunbryst med hokkaido græskar, Esplettepeber, øko creme fraiche og cashewnødder
Rillette af svineskank med dijon mayo, syltede rødløg og flæskesvær
Kroketter med braiseret kalveskank, hertil estragonmayo og blomkålssalat
Kålsalat med hjemmelavet kimchi, ristet sesam, økologisk, confiteret svinebryst med teriyaki
Quiche med sweet potato, grønkål og Vesterhavsost.
Salat med spidskål, æbler og tranebær, panchetta og sennepsvinaigrette.
Svinemørbrad med svampesauce og grønt
Andebryst asian style med creme af bagte peberfrugter og pak choi.
Svinemørbrad med svampesauce og grønt
Andebryst asian style med creme af bagte peberfrugter og pak choi.
Chokoladekage med lys chokolademousse og friske figner
Cheesecake á la risalamande med hvid chokolade, mandel, grøn pistacie og Amarena kirsebær.
Cheesecake á la risalamande med hvid chokolade, mandel, grøn pistacie og Amarena kirsebær.