Morgenmad & Brunch
Serveres kl. 9-13
Øko yoghurt med frisk frugt, mangopuré og hjemmelavet granola.
Lagret Havarti fra Mammen Mejeri, med øko-oliven og saltmandler.
Øko scrambled eggs med bacon og chorizo pølse.
Avocadomash på surdejsbrød med tomatsalat og spirer.
Skaldyrssalat rørt med chilimayo og urter.
Croissant
Serveres med 2 slags hjemmebagt brød og økologisk smør.
Inkl. kaffe & te ad lib.
Tilkøb: Cappuccino eller café latte +15,-
Pandekage med ahornsirup og friske bær + kr. 25,-
BØRNE-BRÆTTET — 89,-
Øko scrambled eggs med bacon
Øko yoghurt med frisk frugt, mangopuré og hjemmelavet granola
Pandekage med toffee og blåbær
Serveres med hjemmebagt brød og økologisk smør
BACON UDEN DIKKEDARER — 79,-
bacon øko scrambled eggs og chorizo pølse.
serveres med hjemmebagt rugbrød og smør. Hertil tomatsalat.
“CROQUE MADAME” — 79,-
“Parisertoast på fransk”. Lufttørret skinke, Lagret Havarti, Dijonsennep og Mornay sauce i groft landbrød.
Serveres med øko spejlæg på toppen og grøn salat med vinaigrette.
HOT HONEY HALLOUMI — 79,- (veg.)
Pitabrød med grillet halloumiost, tzatziki og chiliolie. Drysset med friskhakket persille og granatæblekerner.
AVOCADO ON TOAST — 79,- (veg.)
Ristet landbrød med avocadomash, smilende økologisk æg, urter, spirer og chilisalt.
SVAMPE TOAST — 79,- (veg.)
Grillet briochebrød med stuvede svampe og spinat. Toppet med pocheret æg, revet Vesterhavsost og rosenpeber.
CHOCOLATE PANCAKE SANDWICH — 65,- (veg.)
Pandekage-sandwich med chokolademousse, saltede mandler og friske bær.
GO FISH 2.0 — 79,-
Ristet landbrød med koldrøget laks og hytteost-salt rørt med friske krydderurter. Toppet med øko agurk, radiser, karse og friskrevet peberrod.
BRAZILIAN BOMBSHELL — 55,- (veg.)
Øko-youghurt med hjemmelavet granola, friske bær og mango-puré.
ARLA UNIKA OSTEBRÆT — 85,- (veg.)
Lagret Havarti “Omsorg” fra Mammen Mejeri
“Den Hvide Dame” – mild og cremet hvidskimmel fra Arla Unika
“Gnalling” – dehydreret rødkit fra Arla Unika.
Serveret med chili/abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød, knækbrød og øko smør.
Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
FRUITY! — 55,- (veg.)
Stort udvalg af køkkenets friske frugter i mundrette stykker.
BANANA BREAD — 55,- (veg.)
Hjemmelavet bananbrød med mascarpone-creme, letsaltet flødekaramel, friske bær og ristede hasselnødder.
Til din brunch:
FRISK APPELSINJUICE — 38,-/48,-
Lille/stor
KOLDPRESSET ÆBLEMOST FRA “FRUGTHAVEN” — 38,-/48,-
Æblemost fra St. Brøndum, Skørping
Lille/stor
ØKO INGEFÆRSHOT 5cl — 20,-
FOR AN EXTRA FUN BRUNCH:
“BRUNCH PUNCH” — 69,-
Huset punch på hjemmelavet saft, vodka, lime og mousserende vin.
MIMOSA — 59,-
SPUMANTE SECCO, BIANCO VIGNA — 65,-/285,-
CAVA NAVERAN SEMI SECO — 65,-/285,-
glas/flaske
Frokostretter
Serveres kl. 11-17
MINISTERENS BURGER — 179,-
Økologisk briochebolle med grillet hakkebøf, hjemmelavet tomatchutney, rødløg, sprøde onion rings, irsk cheddar ost, syltede agurker, Ravigotte Sauce, crispy bacon og blandet salat.
Serveres med grove fritter og urtemayo.
VEGGIE DE LUXE BURGER — 179,- (veg.)
Økologisk briochebolle med vegetarbøf, avocado, grillede portobellosvampe, tomatsalat, halloumi, spidskål, creme af confiterede hvidløg og citronskal samt friske skud og spirer.
Serveres med grove fritter og urtemayo.
KOREAN BBQ BURGER — 185,-
Økologisk briochebolle med confiteret, økologisk svinebryst, crunchy flæskesvær, hjemmelavet kimchi, mayo med miso og ristet hvidløg samt sprødt kål og spirer.
Serveres med grove fritter og urtemayo.
OL’ DIRTY BASTARD XL — 139,-
Stor svampetoast med stuvede svampe, spinat, revet Vesterhavsost og økologisk spejlæg på toppen.
Servere med grøn salat med vinaigrette.
FROKOST-BØF — 169,-
Bøf skåret af kalvefilet med håndskårne fritter og hjemmerørt estragonmayo samt blandede salater i vinaigrette.
BURRATA & BRESAOLA — 139,-
Tynde skiver af lufttørret oksefilet samt økologisk burrata. Serveret på en salat af fennikel, æbler, appelsin og frisk grønkål.
Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
(kan laves vegetarisk)
CROQUE MADAME XL— 139,-
“Parisertoast på fransk”. Serranoskinke, lagret Havarti, Dijonsennep og Mornay Sauce.
Serveres med økologisk spejlæg på toppen samt grøn salat med vinaigrette.
CÆSAR SALAT — 139,-
Stegt kyllingebryst, hjertesalat, parmesanflager, smilende øko æg, cæsardressing og sprøde urtecroutons.
Hertil koldhævet, økologisk surdejsbrød og øko-smør.
TATAR AF LAKS — 139,-
Koldrøget laks rørt med urter og tartarsauce.
Hertil sprøde salater, æbler, julienne af gulerødder, krydderurter og blå kartoffelchips. Serveres med koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
BØRNEMENU:
CHEESEBURGER — 109,-
Med grillet bøf og cheddar-ost i briochebolle smurt med mayo. Serveres med grove fritter og urtemayo.
FISKEFILET & FRITTER — 89,-
Hjemmelavet fiskefilet med remoulade, grønt og økologisk citron. Serveres med grove fritter.
Snacks & små retter
Serveres kl. 11-21
SNACKTALLERKEN — 99,- (veg.)
Sprøde croutons, naan brød, blå kartoffelchops, cashewnødder og hjemmelavede saltmadler.
Serveres med kartoffelaioli og hummus.
NUTS & OLIVES — 55,- (veg.)
2 slags oliven, hjemmelavede saltmandler og cashewnødder
CHARCUTERI-BRÆT — 119,-
Bresaola, Serranoskinke, Fennikelsalami og Grignotons, serveret med humus, oliven og syltede rødløg samt hjemmebagt brød og øko-smør.
GRATINEREDE NACHOS— 99,- (veg.)
Med cheddarost. Serveret med øko creme fraiche og tomatsalsa.
Tilkøb hjemmelavet guacamole + 10,-
Tilkøb kylling + 25,-
GROVE FRITTER MED URTEMAYO — 60,- (veg.)
PARMESANFRITTER med trøffelmayo og friskrevet parmesan — 65,- (veg.)
ASIAN-STYLE BROCCOLINI — 55,- (veg.)
Marineret, grillet broccolini med økologisk citron og sesam.
PADRÓNPEBRE — 55,- (veg.)
Stegte padrónpebre med revet parmesan, groft salt og citron.
ONION RINGS med estragonmayo og citron — 55, (veg.)
POPCORN ELLER PEANUTS — 35,- (veg.)
Desserter & sødt
Serveres kl. 11-21
“MEDALJE” — 65,-
Hjemmelavet medalje med karamel, kaffeskum, chokoladesauce og valnøddecrumble.
BROWNIE-ISCREME — 65,-
med ristede mandler og bær.
“CHOCOLATE PANCAKE SANDWICH” — 65,-
Pandekage sandwich med chokolademousse, saltede mandler og friske bær.
CITRON MUFFIN — 55,-
Med birkes, cream cheese frosting og kandiseret citronskal.
BANANA BREAD — 55,-
Hjemmelavet bananbrød med mascarponecreme, letsaltet flødekaramel, friske bær og ristede hasselnødder.
DESSERT-TAPAS — 155,- (til 2 pers.)
– Tærte med lys chokolademousse og hvid chokolade.
– Mini-tærter med letsaltet flødekaramel og friske bær.
– Strawberry cheesecake tærte med crumble og bær.
– Hjemmelavede romkugler
KØKKENETS UDVALG AF FRISKE FRUGTER — 55,-
ARLA UNIKA OSTEBRÆT — 85,-
3 stk go’ ost. Serveret med chili-abrikoskompot, 2 slags oliven, koldhævet, økologisk surdejsbrød og økologisk smør.
XL COOKIES — 40,-
vælg mellem mælkechokolade/macadamia eller doublechocolate